EKİBİMİZ TEKNOFEST FİNALLERİNDE

Türkiye'nin milli teknoloji hamlesi olan Teknofest yarışması için ön elemeleri ve incelemeleri geçen Bilgin Özkaynak Ortaokulu takımı finaller için Trabzon'a uçtu.


Engelsiz Yaşam Teknolojileri kategorisinde geliştirilen ve tasarlanan proje ön başvuruları, ön elemeleri geçerek finallere kalmıştı. Finallerde jüri değerlendirmesini de geçerek finalist olma yolunda son düzlüğe girdi.

 

 

Okul Müdürü Hasan Balta "Düşünen, sorgulayan ve üreten çocuklar yetiştirmek gayretiyle tüm öğretmenlerimizle ve velilerimize gayretli çalışmalar içerisindeyiz. İl ve ilçe yöneticilerimizin de her koşulda desteklerini görmek bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Bize yarattıkları bu gurur için Proje sorumlusu Zehra Soy öğretmenimize ve çocuklarımıza teşekkür ederim." dedi.

 

Bilgin Özkaynak Fen Bilimleri öğretmeni Zehra Soy ise "İlimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil etme gayretindeyiz. Çocuklarımızın yaratıcı ve tasarımcı ruhlarını beslemek için bu yarışmalara hazırlıyoruz. Ülkemizin aydınlık yarınlara kavuşmasının tek yolu yüksek teknoloji, milli teknoloji ve insanlık için teknoloji olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimiz tarafından Engelsiz Yaşam Teknolojileri kategorisinde geliştirilen ve tasarlanan projemiz ön başvuruyu, ön elemeleri geçerek buraya finallere geldi. Gururluyuz. Çünkü projemiz jüri değerlendirmesinden de geçerek büyük beğeni topladı." dedi.

 

Proje ekip liderleri Hatice Yaren Kovar ve Muhammet Ali Can isimli öğrencilerimiz ise "Burada olmak çok güzel. Bizleri her koşulda destekleyen öğretmenlerimize ve anne babalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu projemizi engellilerin yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için yaptık. Umarız başka projelere ilham oluruz." dediler. 

 

Teknofest kapsamında Trabzon'da bulunan proje takımı sunumunu yaptıktan sonra aynı Dene-yap atölyelerine, konser etkinliklerine de katıldılar.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 4  kişi beğendi