Öğretmenlerimize Teşekkür Plaketi

Okul Aile Birliğimiz tarafından tüm öğretmenlerimize teşekkür plaketi verildi. Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre ŞIKKİBAR ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, öğretmenlerimizin bugüne kadar yapmış oldukları özverili çalışmalar nedeniyle plaketlerin verildiği vurgulandı. Başkan Emre ŞIKKİBAR; Öğretmenlerimiz bizim için çok kıymetlidir. Toplumda öğretmene verilen değer arttıkça eğitimde kalitenin artacağını çok iyi biliyoruz. Bilgin Özkaynak Okulu öğretmenleri her zaman üstün gayretleri, ilgileri ve duyarlılıkları ile velilerimizin takdirini toplamıştır. Bizler de bu gayretlere duyarsız kalamadık ve her öğretmenimiz için aurı ayrı plaket hazırladık. Yöneticilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Okul Müdürü Hasan BALTA; her zaman bizlerden desteğini esirgemeyen yönetim kurulumuza ve velilerimize bizler de çok teşekkür ederiz. Okul Aile işbirliği arttıkça, eğitimin kalitesi de artmaktadır. Eğitimin en temel faktörü öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimize duyulan güven, gösterilen saygı ve ilgi bir kelebek etkisiyle çocuklarımıza geri dönmektedir. Tüm velilerimize ve Okul Aile Birliğimize tekrar teşekkür ederim.

13-12-201913-12-201913-12-2019