Tatilde çocuğumla neler yapabilirim?

Değerli anne-babalar;

 

Bu rehber çocuğunuzun tatildeki öğrenme kaybını azaltmak ve çocuğunuzun tatilini daha eğlenceli geçirebilmesi için hazırlandı.  Çocuğunuzun tüm yönleriyle kendini keşfedip mutlu bir yaşam sürebilmesi hepimizin en temel hedefidir.

 

Bakanlığımızın hazırladığı 2023 vizyonu çerçevesinde, çocuklarımızın mutlu, üretken, sağlıklı birer “insan” olmalarını arzuluyoruz. Bunun için değişen dünya, dönüşen meslekler ve farklılaşan eğitim sistemlerini yakından takip ediyoruz. Çocuklarımızın bu yeni dünyada yerini alabilmeleri için onları 21. Yüzyıl becerileri dediğimiz becerilerle hayata hazırlama gayretindeyiz.

 

Bu tatil rehberi ilkokul 3. ve 4. Sınıflar için hazırlansa da içerdiği bir çok uygulama tüm yaş gruplarına hitap etmektedir. Klasik ödev anlayışının yerine çocukta “akış” yakalayabileceğimiz etkinlikleri ve uygulamaları önerilerimiz arasına aldık. (Önerilerimiz hakkında daha geniş bilgilere ve uygulamalara ulaşmak için üzerine tıklamanız yeterli)

 

Çocuğunuzu her gün okula tertemiz yolladığınız için, veli toplantılarımıza katıldığınız için, düzenli olarak çocuğunuzun durumunu takip ettiğiniz için, sınıfımızı, öğretmenlerimizi ve okulumuzu her ortamda onurlandırdığınız için, tüm maddi ve manevi destekleriniz için teşekkür ederiz.

 

Öneri rehberini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/54/09/732732/dosyalar/2019_01/08231359_2018_Yneri_Rehberi_Yubat.pdf



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 18  kişi beğendi